Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Χορηγοί

  • ΧΟΡΗΓΟI

Η εταιρεία FOODAKAI (www.foodakai.com) έχεις ως κύρια αποστολή να επιτρέψει σε όλους τους φορείς της αλυσίδας τροφίμων να έχουν την πιο εύκολη, επίκαιρη και αξιόπιστη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα που απαιτούνται για την παραγωγή ασφαλών τροφίμων. Η εταιρεία παρέχει on line σύστημα, το οποίο δίνει πλήρη πρόσβαση με πολύ εύκολο τρόπο σε όλη την υψηλού επιπέδου και εύρους πληροφορία που χρειάζεται ένα στέλεχος της ασφάλειας τροφίμων. Το σύστημα FOODAKAI απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες της αλυσίδας τροφίμων, από εταιρείες που παράγουν και σερβίρουν τρόφιμα, μέχρι σούπερ μάρκετ και φορείς πιστοποίησης.

O GS1 είναι ουδέτερος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που αναπτύσσει και διαχειρίζεται Διεθνή Πρότυπα για την αποτελεσματική επιχειρηματική επικοινωνία. Το πιο γνωστό είναι το barcode, χαρακτηρισμένο από το BBC ως ένα από τα “50 πράγματα που στήριξαν την παγκόσμια οικονομία”. Εθνικοί Οργανισμοί σε 112 χώρες, 1.5 εκατομμύρια επιχειρήσεις-χρήστες και 6 δισεκατομμύρια συναλλαγές καθημερινά, επιβεβαιώνουν ότι τα Πρότυπα GS1 δημιουργούν την κοινή γλώσσα του επιχειρείν (www.gs1.org). Στην Ελλάδα, μοναδικός εξουσιοδοτημένος GS1 φορέας είναι το μη κερδοσκοπικό σωματείο GS1 Association-Greece. Δημιουργήθηκε και διοικείται από επιχειρήσεις-χρήστες των προτύπων GS1 και είναι υπεύθυνο για την απόδοση κωδικών με προθέματα 520 & 521 (www.gs1greece.org). Τα έγκυρα GS1 barcodes είναι καταχωρημένα στο Παγκόσμιο Μητρώο GEPIR (www.gepir.org).

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
AIG
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

Η EL-TRANSLATIONS δραστηριοποιείται από το 2001 στην εξειδικευμένη μετάφραση, την διερμηνεία συνεδρίων και στην επαγγελματική επιμόρφωση μεταφραστών. Τα στελέχη μας είναι επαγγελματίες μεταφραστές - διερμηνείς πτυχιούχοι πανεπιστημίου. Με την πολύχρονη εμπειρία μας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ISO 17100:2015 για την Ποιότητα των Υπηρεσιών Μετάφρασης.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Μαρίνα Καφέζα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 252), fax: 210 6617 778, e-mail: mkafeza@boussias.com